|
||||||||||
Sałatka z kapustą pekińską i ogórkiem
Krótki opis potrawySzybka sałatka do mięs.Potrzebne składniki Kapusta pekińska - 4- 5 liści Czosnek - 2 ząbki Ogórek - 1 szt. Jogurt naturalny - 1 łyżka Etapy przyrządzania1
Liście kapusty myjemy, osuszamy i kroimy. Czosnek obieramy i bardzo drobno siekamy. Ogórek po umyciu kroimy w kostkę, właściwie to kształt nie ma znaczenia, jak nam wygodnie;) Wszystko wrzucamy do miski, dodajemy jogurt, mieszamy i gotowe.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|