|
||||||||||
Agrest z białkamiKrótki opis potrawyBardzo prosty do wykonania deserPotrzebne składniki agrest - 60 dag białka - 2 szt. cukier puder - 5 dag Przydatne akcesoriatrzepaczkaEtapy przyrządzania1
Agrest opłukać, obrać z szypułek.
2
Ubić pianę z białek z cukrem pudrem.
3
Rozłożyć na talerzyki, obłożyć dekoracyjnie pianą z białek. Podawać.
Jak podawać?Rozłożone na tależykach obłożone dekoracyjnie pianą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|