|
||||||||||
Żur wielkanocnyKrótki opis potrawyŻur wielkanocnyPotrzebne składniki 1 słoik żuru 720 ml 2 l wywaru z wędzonki 50 g korzenia chrzanu 10 białych kiełbas 10 jaj ugotowanych czosnek sól, pieprz majeranek Etapy przyrządzania1
Do wywaru z wędzonki dodać słoik żuru. Chrzan poskrobać nożem i również dodać do wywaru, przyprawić do smaku. Podawać z jajkiem i białą kiełbasą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|