|
||||||||||
Deser serowo-miodowyKrótki opis potrawyłatwe, średnio kaloryczne, tanie.Potrzebne składniki pojemnik serka homogenizowanego 2 łyzki pełnego mleka lub słodkiej smietanki łyżeczka cukru łyżeczka cukru waniliowego 1/3 łyżeczki cynamonu sok z 1/2 cytryny duż łyzka płynnego miodu rurki waflowe lub kruche ciasteczka do przybrania Etapy przyrządzania1
Składniki deseru umieszczamy w malakserze i na średnich obrotach ubijamy na gęsty, jednolity puch. rozkładamy do pucharków, wstawiamy na godzinę do lodówki. Podajemy udekorowane rurkami waflowymi lub kruchymi ciasteczkami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|