|
||||||||||
Masełko czosnkoweKrótki opis potrawyWspaniałe masło czosnkowe do pieczywa. Można użyć do grillowania ryb.Potrzebne składniki masło - 1 kostka(i) czosnek - 4 sól - 1 szczypta(y) koperek - 1 Etapy przyrządzania1
Zwykłe masło trzymamy w temperaturze pokojowej aż będzie w miarę miękkie. Ząbki czosnku drobno siekamy lub przepuszczamy przez praskę. Koperek drobno kroimy i wszystkie składniki mieszamy z masłem. Formujemy wałeczek, owijamy w folię spożywczą i wkładamy do lodówki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|