|
||||||||||
Mus ananasowy
Krótki opis potrawymusPotrzebne składniki puszka ananasów w plastrach szklanka śmietany kremowej rurki waflowe dod dekoracji Etapy przyrządzania1
Ananasy lekko odsączamy z soku, przekładamy do malaksera i rozbijamy na puszysty mus. Gdy będzie ścisły, dodajemy łyżkę soku. Gotowy wykładamy do pucharków, wstawiamy do lodówki, dobrze schładzamy. Przed podaniem ubijamy śmietanę, na porcję musu nakładamy zgrabny "śmietanowy czubek".
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|