|
||||||||||
pieczone małżeKrótki opis potrawyjezeli ktos lubi owoce morza to ta potrawa jest własnie dla niegoPotrzebne składniki świeże małże masło czosnek koperek chlep pszenny cytryna szczypiorek bazylia kolendra Etapy przyrządzania1
Przygotowanie:
Małże podsmażamy na maśle z dużą ilością świeżo wyciśniętego czosnku. Posypujemy koperkiem, skrapiamy cytryną. Dekorujemy. Opiekamy kromki chleba. Podajemy z kieliszkiem białego, półwytrawnego wina.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|