|
||||||||||
sałatka z makaronem i kurkamiKrótki opis potrawyszybko się robiPotrzebne składniki 150 g drobnego makaronu 1 puszka zielonej fasolki szparagowej 1 słoiczek marynowanych kurek 1/2 słoika marunowanych cebulek 2 łyżki oliwy sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Makaron gotujemy al dente, zahartowujemy go w zimnej wodzie i odcedzamy. Fasolkę, kurki i cebulki osączmy, mieszamy z makaronem i oliwą, doprawiamy pieprzem i solą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|