|
||||||||||
Węgierskie ciasto naleśnikoweKrótki opis potrawyok.:)Potrzebne składniki mąka - 20 dag jaja - 2 szt. sol - szczypta(y) woda sodowa - 250 ml olej do smażenia Etapy przyrządzania1
Składniki połączyć .Ucierać , ąz ciasto będzie miało gładka konsystencję.Smażyć obustronnie na natłuszczonej patelni.
- Ciasto można też zrobić na mleku lub mleko wymieszać z woda sodową(pół na pół)
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|