|
||||||||||
Czekoladowe truskawkiKrótki opis potrawyMogą przydać się na wieczory z ukochanym.:)Potrzebne składniki Tabliczka czekolady - 1 szt. truskawki - 70 dag Etapy przyrządzania1
Truskawki umyć i osuszyć , nie odrywając szypułek.Czekoladę połamać na kawałki, przełożyć do miseczki i rozpuścić nad parą. Jeżeli chcemy truskawki przygotować z białą czekoladą , to wystarczy położyć ją nad garnkiem z gorącą wodą i nie gotować, ponieważ może się zwarzyć.Suche truskawki maczać w płynnej czekoladzie , ułożyć na pergaminie i na pół godziny włożyć do lodówki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|