|
||||||||||
Kruszon CytrynowyKrótki opis potrawyDrink ok:)Potrzebne składniki białe wino wytrawne - 2 butelki woda mineralna - 0,5 l cytryna - 2-3 szt. Etapy przyrządzania1
Do szklanej wazy wlać wino.Cytryny sparzyć i spiralnie obrać ze skory.Skorki wrzucić do wina, a miąższ pokroić w plasterki i odłożyć.Po 15 minutach wyjąć skorki cytrynowe, wlać mocno schłodzoną wodę mineralną, wymieszać i wrzucić plasterki cytryny.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|