|
||||||||||
Pasta z wędzonej makreliKrótki opis potrawyPasta z wędzonej makreliPotrzebne składniki 1 wędzona makrela 1 cebula 3-4 średnie ogórki konserwowe 5 jajek majonez sól, pieprz Etapy przyrządzania1
ajka ugotować na twardo, ostudzić. Cebule ogórki i ugotowane jajka pokroić w drobną kostkę. Z makreli usunąć ości i rozdrobnić. Wszystko połączyć, dodać majonez. Doprawić solą i pieprzem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|