|
||||||||||
Jaja po irlandzkuKrótki opis potrawyJaja po irlandzkuPotrzebne składniki 4 jaja 4 piastry bekonu, łyżeczka oliwy, sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Patelnię smarujemy oliwą, rozgrzewamy i wykładamy bekon. Na lekko zrumieniony wbijamy jaja, smażymy na małym ogniu do czasu, aż białko się zetnie. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!
Jak podawać?Podawaj z kaszą gryczaną i kefirem. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|