|
||||||||||
Jajecznica po bułgarskuKrótki opis potrawyJajecznica po bułgarskuPotrzebne składniki 6 jaj 2 pomidory suszony koperek sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Jaja rozbijamy i mieszamy. Pomidory kroimy w cienkie plasterki. Całość solimy i pieprzymy. Wlewamy na patelnię rozmieszane jaja. Następnie układamy plastry pomidorów. Smażyć z jednej, a potem z drugiej strony. Przenosimy na talerz płaską łopatką. Posypujemy koperkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|