|
||||||||||
Sos koktajlowyKrótki opis potrawydo krewetek i innych skorupiaków, pieczonych mięsPotrzebne składniki śmietana 18% - 1 szkl. keczup łagodny - 6 łyżka(i) chrzan - 1 łyżeczka(i) sok z cytryny - 1 łyżka(i) sos tabasco - kilka kropli sól pieprz Etapy przyrządzania1
Śmietanę połączyć z keczupem, dodać chrzan i wymieszać. Sos przyprawić kilkoma kroplami sosu tabasco, sokiem z cytryny, solą i pieprzem
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|