|
||||||||||
Gulasz cielęcyKrótki opis potrawyGulasz cielęcyPotrzebne składniki 1/2 kg cielęciny 1 łyżka smalcu 1 cebula 1 grzybek trochę mąki, sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Cielęcinę pokrojoną w kostkę obtoczyć w mące i obsmażyć na rumiany kolor.
Cebulę podsmażyć, pokroić grzybek, dodać mięsa. Podlać wodą i dusić mięso do miękkości, można dodać śmietany.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|