|
||||||||||
Dip do warzywKrótki opis potrawyWarto spróbować!Potrzebne składniki 125 g majonezu 5 łyżek twarogu kubek śmietany 1 ząbek czosnku pietruszka estragon kilka kropli sosu Tabasco 2 łyżki koniaku Etapy przyrządzania1
Twaróg,śmietane i majonez dokladnie mieszamy.dodajemy zmiażdżony czosnek oraz drobno posiekaną pietruszkę i estragon. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, ostrym sosem oraz koniakiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|