|
||||||||||
Dip z keczupemKrótki opis potrawyPasuje prawie do wszystkiegoPotrzebne składniki 150 g gęstej śmieatny 4 łyżki ketchupu 1 łyżka majonezu 2 łyżki soku pomarańczowego sól,pieprz,cukier Etapy przyrządzania1
Śmietanę dokładnie wymieszać z 3 łyżkami keczupu, majonezem i sokiem pomarańczowym. Przyprawić do smaku solą, pieprzem i szczyptą cukru. Gotowy sos polać pozostawioną łyżką keczupu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|