|
||||||||||
Sos koperkowo-musztardowyKrótki opis potrawyRewelacyjny!!Potrzebne składniki 3 łyżki musztardy stołowej 1 łyzka śłodkiej śmietanki 2 łyżki miodu 125 ml oleju sok z 1/2 cytryny 100 g koperku cukier,sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Wymieszać musztardę z miodem i dodając po kropelce oleju ubijać trzepaczką. Doprawić sokiem z cytryny, szczyptą cukru, solą i pieprzem. Koperek umyć, osączyć i oddzielić natkę od gałązek. Pokroić je drobno i dodać do sosu. Wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|