|
||||||||||
Sos majonezowy ze szczypiorkiemKrótki opis potrawyPodawać do zimnych mięs, ryb w galarecie, pasztetu.Potrzebne składniki 100 g majonezu 1 łyżeczka musztardy 1 jajko 1 łyżka pokrojonego szczypiorku sól,cukier Etapy przyrządzania1
Do majonezu dodać musztardę, sól, cukier do smaku (można również dodać łyżkę śmietany lub wywaru z warzyw). Dodać drobno pokrojony szczypiorek, wymieszać. Jajko ugotowane na twardo obrac ze skorupki, posiekać i dodać do sosu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|