|
||||||||||
Ziemniaki z miętąKrótki opis potrawyInny sposób podawania ziemniaków.Potrzebne składniki ziemniaki - 1/2 kg świeża mieta - kilka gałązek masło - 40 g sol, pieprz Etapy przyrządzania1
Piekarnik rozgrzać do temp. 200 stopni Celsjusza. Przygotować arkusz pergaminu.Na środku ułożyć ziemniaki.Posypać posiekaną miętą, solą i pieprzem. na wierzch położyć masło.Przenieść na blaszkę do pieczenia.Piec 45-50 minut.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|