|
||||||||||
Endywia z sosem winegret.Krótki opis potrawyEndywia z sosem winegret.Potrzebne składniki 1 główka sałaty endywia sos winegret Etapy przyrządzania1
Endywię oczyścić, usunąć zewnętrzne zielone i zwiędłe liście.
Główkę sałaty rozłożyć, liście dokładnie umyć, osączyć na sitku. Następnie pokroić w paseczki, wymieszać z sosem winegret. Natychmiast podawać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|