|
||||||||||
Baba majonezowaKrótki opis potrawyPyszna babka .Potrzebne składniki maka pszenna - 1/2 szkl. maka ziemnaczana - 1/2 szkl. cukier - 1 szkl. proszek do pieczenia - 2 łyżeczka(i) majonez - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Wszystkie składniki dokładnie miksujemy aż powstanie gładka jednolita masa . Gotowa masę przelewamy do foremki z kominkiem i pieczemy na złoty kolor przez około 60 minut w temperaturze 180 stopni .
Babkę możemy udekorować.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|