|
||||||||||
Japanese SlipperKrótki opis potrawyCierpki coctail typu SHORT.Potrzebne składniki Midori - 40 ml Triple Sec. - 40 ml S&S - 20 ml Przydatne akcesoriaShaker, odpowiednie szkło.Etapy przyrządzania1
Wszystkie składniki shakować z lodem i odcedzić do kieliszka koktajlowego. Garnish – czerwona maraska.
Jak podawać?W kieliszku coctailowym na serwetce bądź podkładce.UwagiNależy nie przesadzać z ilością wypitych coctaili. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|