|
||||||||||
Kir RoyalKrótki opis potrawyZnakomity coctail na romantyczny wieczór.Potrzebne składniki Creme de Cassis - 10 ml Szampan - 100 ml Przydatne akcesoriaOdpowiednie szkło.Etapy przyrządzania1
Do kieliszka z szampanem dolewamy Creme de Cassis. Dekoracja – pojedyńcza czerwona maraska.
Jak podawać?W kieliszku do szampana, na serwetce lub podkładce.UwagiNie przesadzać z ilością wypijanych coctaili. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|