|
||||||||||
Surówka z papryki po amatorskuKrótki opis potrawySurówka z paprykiPotrzebne składniki 40 dag papryki 100 ml śmietany 25 dag bananów 4 dag rodzynków sok z cytryny sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Paprykę oczyszczamy, płuczemy, kroimy w paseczki. Banany myjemy, sparzamy wrzącą wodą, obieramy ze skórki, rozdrabniamy, wkładamy do miksera, wlewamy śmietanę, włączamy mikser na 30 sek. Potem mieszamy z papryką, opłukanymi rodzynkami, doprawiamy.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|