|
||||||||||
Surówka z kalarepyKrótki opis potrawykalarepaPotrzebne składniki 3-4 szt. kalarepy 2 jabłka 1 kwaszony ogórek 4 łyżki oleju 1/2 butelki jogurtu lub kefiru sól cukier zielenina Etapy przyrządzania1
Kalarepę i jabłka myjemy, obieramy, płuczemy, rozdrabniamy i łączymy szybko z pozostałymi składnikami. Ogórek obieramy i kroimy w paski, mieszając z surówką, doprawiamy. Przed podaniem posypujemy posiekaną zieleniną.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|