|
||||||||||
Seler z majonezemKrótki opis potrawySeler z majonezemPotrzebne składniki 1 seler bulwiasty majonez Etapy przyrządzania1
Seler myjemy pod bieżącą wodą, oczyszczamy, obieramy, płuczemy, osuszamy. Zcieramy na tarce jarzynowej lub szatkujemy. Mieszamy z majonezem.
Smacznego!
Wasze komentarze (1)Dodaj komentarz Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|
Przepis będzie kompletny jesli dodamy do niego sok z cytryny (aby seler nie zrobił sie szary), łyżeczkę, lub dwie cukru i łyżeczkę kwaśnej śmietany. Warto też dodać pokrojone drobno orzechy włoskie lub rodzynki dla jeszcze lepszego smaku.
autor: ds dodany dnia 2008-03-17 18:12:12