|
||||||||||
Filety z pangi smażone z ryżemKrótki opis potrawyPyszne nawet dla małych dzieciPotrzebne składniki filet z pangi - 2 szt. ryż - 1 filiżanka brokuł - 0,5 szt. bułka tarta oregano - 1 łyżeczka(i) oliwa - 1 łyżeczka(i) oliwa do smażenia Etapy przyrządzania1
Filety z pangi pokroić na małe kawałki, przyprawić solą i pieprzem. Obtaczać w bułce tartej i smażyć na złoty kolor na oliwie.
Ryż ugotować w osolonej wodzie.
Brokuła ugotować w wodzie. Oliwę wymieszać z oregano i szczyptą soli. Do tego dodać brokuła.
Serwować ryż z rybą i brokułem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|