|
||||||||||
Zakwas z buraków do barszczu czerwonegoKrótki opis potrawyna WigilięPotrzebne składniki buraki - 1/2 kg czosnek - 8 kromka czerstwego chleba - 1 szt. woda - 1,5 l Etapy przyrządzania1
Buraczki pokroić w plasterki wrzucić do dużego słoja, dodać czosnek, chleb i zalać ciepłą wodą. Przykryć, pozostawić w chłodnym miejscu na 5 dni. Po tym czasie odcedzić i przygotować na nim barszczyk wigilijny
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|