|
||||||||||
Sałatka z tuńczyka i ogórków kiszonychKrótki opis potrawySkładniki wystarczą na ok. 5 porcji.Potrzebne składniki puszka tuńczyka 4 ogórki kiszone 2 torebki ryżu 4 jajka puszka kukurydzy majonez sól pieprz Etapy przyrządzania1
Tuńczyka osączyć z zalewy i rozdrobnić widelcem. Ogórki kiszone pokroić w kostkę. Ryż ugotować w osolonej wodzie i ostudzić. Jajka ugotować na twardo, ostudzić i pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć z zalewy.
Wszystkie składniki razem połączyć. Dodać majonez, przyprawy i wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|