|
||||||||||
Sałatka z makaronem i kapustą pekińskąKrótki opis potrawyZnakomita prosta sałatkaPotrzebne składniki 50 dag makaronu świderki ok. 90 dag kapusty pekińskiej 20 dag szynki 70 dag czerwonej papryki ok. 15 dag zieloengo ogórka puszka kukurydzy puszka czerwonej fasoli majonez sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, ostudzić. Kapustę pekińską pokroić w paski. Szynkę, czerwoną paprykę i zielony ogórek pokroić w kostkę. Kukurydzę i czerwoną fasolę osączyć z zalewy.
Wszystko przełożyć do dużej miski, dodać majonez i wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|