|
||||||||||
Mus truskawkowyKrótki opis potrawyWspaniały w smaku deserPotrzebne składniki truskawki - 750 g cytryna - 1/2 szt. białko z 3 jaj - 3 szt. twarożek - 100 g Przydatne akcesoriamikser,garnek, nóżEtapy przyrządzania1
Świeże truskawki umyć i oczyścić. Wycisnąć sok z cytryny i zmiksować go z truskawkami.
Ubić białka na sztywną pianę, dodając powoli cukier. Ostrożnie wymieszać razem z twarożkiem i truskawkami.
Jak podawać?w salaterkach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|