|
||||||||||
Polędwica z rusztuKrótki opis potrawySezon grillowy w pełni! Na ruszt wrzucamy polędwicę.Potrzebne składniki polędwica wołowa - 1 kg musztarda czosnkowa - 1 łyżeczka(i) olej - 1/3 szkl. grillowa przyprawa do mięs - 4 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Polędwicę opłukać, osuszyć ręcznikiem papierowym, oczyścić z błon, pokroić w poprzek włókien w plastry o grubości ok 2,5 cm. Wymieszać olej z musztardą oraz przyprawą, posmarować mięso. Odstawić na ok 10-15 min. Piec na ruszcie, często obracając i smarując marynatą.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|