|
||||||||||
Sałatka ziemniaczana IIIKrótki opis potrawySałatka ziemniaczana IIIPotrzebne składniki Pół kilograma ziemniaków ugotowanych w łupinach 2 średnie cebule 2 kwaszone jędrne ogórki kilka marynowanych grzybków 2-3 średnie płaty śledziowe pokrojone w kostkę szklanka majonezu zielenina Etapy przyrządzania1
Ziemniaki obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Pokroić pozostałe warzywa i jaja. Wszystkie składniki wymieszać. Dodać majonez. Posolić, posypać pieprzem. Wymieszać.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|