|
||||||||||
Sałatka z tuńczyka jugosłowiańskaKrótki opis potrawySałatka z tuńczyka jugosłowiańskaPotrzebne składniki 8 połówek gruszek małą puszka tuńczyka w oliwie 3/4 szklanki ryżu ugotowanego na sypko łyżeczka posiekanej zieleniny łyżeczka soku z cytryny sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Gruszki kroimy w kostkę, tuńczyka rozdrobniamy na kawałki, mieszamy z ryżem. Całość doprawiamy sokiem z cytryny, oliwą z tuńczyka, solą i pieprzem. Podajemy z zieleniną.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|