|
||||||||||
Ciasteczka kokosoweKrótki opis potrawyciasteczkaPotrzebne składniki 1 szklanka cukru pudru 25 dag margaryny 1 opakowanie kleiku ryżowego (18 dag) 20 dag wiórków kokosowych 3 jajka Etapy przyrządzania1
Margarynę utrzeć z cukrem i żółtkami. Dodać kleik, kokos i ubitą pianę z białek. Wymieszać. Z powstałej masy formować kulki spłaszczać je i układać na blaszce wyścielanej papierem. Piec ok 20 min w temp. 160 stopni
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|