Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

twarde mięso

dodany przez: SylwiaLilianna twarde mięso więcej więcej

chrupiące

dodany przez: SylwiaLilianna chrupiące więcej więcej

Solone śledzie będą delikatniejsze,

dodany przez: SylwiaLilianna Solone śledzie będą delikatniejsze, więcej więcej

Ciasto kruche

dodany przez: trini6 Aby ciasto było rzeczywiście kruche, temperatura składników powinna być jednakowa. Najlepiej by produkty były wcześniej schłodzone w lodówce. więcej więcej

świeże truskawki

dodany przez: SylwiaLilianna świeże truskawki więcej więcej

Aby kawa miała więcej aromatu

dodany przez: trini6 Czarna kawa będzie aromatyczniejsza, jeżeli przed zaparzeniem wstawimy zamkniętą puszkę na parę minut do ogrzanego piekarnika. więcej więcej

Przechowywanie

dodany przez: SylwiaLilianna rośliny więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher