Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Czosnek

dodany przez: julias Obieranie czosnku więcej więcej

Brokuły

dodany przez: SylwiaLilianna aby więcej więcej

Ciasto

dodany przez: ewa1257 Proszek do pieczenia więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej

ugotowane czy sórowe

dodany przez: cohenna jajko które jest ugorowane więcej więcej

Kawa

dodany przez: kotto Aby kawa miała inny smak dodaj do niej szczyptę cynamonu. więcej więcej

Mąka

dodany przez: Marzena przesiewaj przez sito więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher