Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Lagodna brukselka

dodany przez: Marzena pomocna marchewka , cynamon więcej więcej

Owoce na paterze

dodany przez: Marzena pomoga kasztany więcej więcej

wątróbka

dodany przez: karoolla1987 wątróbkę powinno solić się dopiero pod koniec duszenia smażenia, wtedy jest miękka i soczysta. więcej więcej

Czosnek

dodany przez: julias Obieranie czosnku więcej więcej

Tłuszcz

dodany przez: SylwiaLilianna by nie pryskał więcej więcej

Wałkowanie miękkiego ciasta

dodany przez: Marzena potrzebny pergamin więcej więcej

biały jak ryż?

dodany przez: domciak ryżyyyk :) więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher