Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

kolor czerwonej kapusty

dodany przez: Marzena dodaj wino i dzem więcej więcej

Smak ziemniaków

dodany przez: Marzena ważne solenie więcej więcej

Obieranie ziemniaków

dodany przez: Marzena przelać zimną wodą więcej więcej

Gotowanie ziemniakow

dodany przez: Marzena sposob gotowania więcej więcej

Puszyste i jasne puree

dodany przez: Marzena rozgniatać na gorąco więcej więcej

Sałatka warzywna

dodany przez: Marzena Gotowane warzywa do sałatki należy kroić,kiedy zupełnie wystygną.Mieszanie cieplych z zimnymi powoduje ,że sałatka traci smak i szybciej się psuje. więcej więcej

Pyszna jarzynowa

dodany przez: Marzena ładny kolor więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher