Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiący kurczak

dodany przez: major161 Chrupiący kurczak więcej więcej

Przygotowując na patelni mięso

dodany przez: major161 Przygotowując na patelni mięso przyprawiamy je na ogół dopiero po podsmażeniu. Dzięki temu pory szybciej się zamykają i mięso nie jest zbyt suche. więcej więcej

. Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany

dodany przez: major161 . Aby stwierdzić, czy tłuszcz na patelni jest wystarczająco ogrzany więcej więcej

Przypalony posiłek

dodany przez: major161 Przypalony posiłek więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher