Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Temperatura i czas pieczenia ciast 2

dodany przez: aleksa6 Ciasto półkruche więcej więcej

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Gotując kalafiora dodajemy odrobinę soli, cukru i soku z cytryny - sok z cytryny zapobiega żółknięciu kalafiora. Gotuje się krótko około 10-15 minut w zależności od wielkości kalafiora. więcej więcej

Kalafior

dodany przez: aleksa6 Kalafior przed gotowaniem moczymy w osolonej wodzie, "usuniemy" w ten sposób np. muszki. więcej więcej

Imbir

dodany przez: aleksa6 Imbir doskonale chroni konfitury przed sfermentowaniem. więcej więcej

Sałatka z sosem

dodany przez: Ania K. Sałatka z sosem wstawiona do lodówki, zwykle na drugi dzień nie zachęca do skosztowania, ponieważ często gromadzi się płyn.. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher