Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Chrupiące frytki

dodany przez: Marzena potrzebny ocet więcej więcej

paląca cebula

dodany przez: karoolla1987 aby cebula nie palila tak w oczy podczas krojenia nalezy wlozyc ja na jakies 20 min do zimnej wody.wtedy podczas obierania nie beda ulatniac sie z niej soki więcej więcej

Pomidory

dodany przez: Ania K. Zbyt miękkie pomidory... więcej więcej

Warzywa do sałatek

dodany przez: aleksa6 Warzywa do sałatek gotuje się całe, wkładając je do wrzącej wody, pod przykryciem (wyjątek stanowią kapustne). Ugotowane warzywa nie mogą być za miękkie. więcej więcej

Chrzan

dodany przez: robaczek Co robić by nie był mocno ostry więcej więcej

Gdy nie możemy otworzyć słoika z kompotem...

dodany przez: anlolek Słoik z kompotem otworzy się natychmiast jeśli... więcej więcej

Świeże rzodkiewki

dodany przez: SylwiaLilianna By dłużej zachować ich świeżość więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher