|
||||
paląca cebuladodany przez: karoolla1987 aby cebula nie palila tak w oczy podczas krojenia nalezy wlozyc ja na jakies 20 min do zimnej wody.wtedy podczas obierania nie beda ulatniac sie z niej soki więcejWarzywa do sałatekdodany przez: aleksa6 Warzywa do sałatek gotuje się całe, wkładając je do wrzącej wody, pod przykryciem (wyjątek stanowią kapustne). Ugotowane warzywa nie mogą być za miękkie. więcejGdy nie możemy otworzyć słoika z kompotem...dodany przez: anlolek Słoik z kompotem otworzy się natychmiast jeśli... więcej |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|