|
||||
Czyste szklankidodany przez: anlolek Szklanki i inne naczynia szklane będą miały ładny połysk, gdy... więcej![]() Usuwanie nadmiaru tłuszczu z rosołudodany przez: trini6 Po schłodzeniu tłuszcz zbiera się na wierzchu wywaru i bez problemu możesz go zebrać. Jeśli nie masz czasu na schłodzenie to możesz użyć papierowego ręcznika, który doskonale wchłonie tłuszcz. Możesz też wrzucić do rosołu kilka kostek lodu, wokół których będzie się zbierał stężały tłuszcz. więcej![]() czerstwy chlebdodany przez: Marzena Lekko obeschniety chleb ,mozesz wykorzystać do przygotowania grzanek.Trzeba je jednak od razu zjesc ,bo szybko twardnieja więcej![]() Gdy nie możemy otworzyć słoika z kompotem...dodany przez: anlolek Słoik z kompotem otworzy się natychmiast jeśli... więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|