Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Krupnik

dodany przez: aleksa6 Krupnik solimy bezpośrednio przed podaniem. Jeśli wcześniej dodamy soli, zupa będzie ciemna. więcej więcej

Rosół wołowy

dodany przez: aleksa6 Rosół wołowy, jeśli dodamy do niego dwa małe grzybki suszone, będzie miał ładny kolor i lepszy smak. więcej więcej

Naleśniki

dodany przez: kotto Aby naleśniki były bardziej puszyste dodaj do ciasta gazowanej wody mineralnej. więcej więcej

Krem

dodany przez: kotto Aby przełamać smak margaryny dodaj do kremu alkoholu. więcej więcej

Pieczarki

dodany przez: kotto Aby pokrojone pieczarki nie ściemniały pokrop je sokiem z cytryny. więcej więcej

Gołąbki

dodany przez: kotto Aby gołąbki nie przypaliły się ułóż pod nie plastry słoniny. więcej więcej

Aby podczas krojenia cebula nie szczypala w oczy

dodany przez: trini6 Aby podczas obierania i krojenia cebula nie szczypała w oczy pozostaw ją na kilkanaście minut w zamrażarce. Taka cebula lepiej sie kroi i co najważniejsze podczas obierania i krojenia nie szczypie w oczy. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher