Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Szybkie obieranie

dodany przez: Marzena dodaj oleju więcej więcej

orzechy mielone

dodany przez: karoolla1987 Wrzucić orzechy do foliowej rorebki, przykryć ściereczką i tłuc tłuczkiem do mięsa, zmiela się na pył więcej więcej

Klarowny rosol

dodany przez: Marzena pomidor lub lod więcej więcej

Intensywny kolor zoltek

dodany przez: Marzena Zoltka beda mialy intensywnieszy kolor więcej więcej

zołty rosół

dodany przez: karoolla1987 zeby rosół był bardziej rzułciutki trzeba dodac troszke kurkumy więcej więcej

Swieze wedliny

dodany przez: Marzena liscie salaty lub kapusty więcej więcej

suchy biszkopt

dodany przez: karoolla1987 Jeśli biszkopt upiekł się za suchy, nakłuj go w kilku miejscach widelcem i równomiernie skrop kieliszkiem soku pomarańczowego. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher