Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

piękny kolor rosołu

dodany przez: cohenna aby rosół był złocisty więcej więcej

Kapusta

dodany przez: ewa1257 Gotowanie kapusty więcej więcej

kamien w czajniku

dodany przez: karoolla1987 kamienia w czajniku mozemy pozbyc sie w prosty domowy sposób więcej więcej

Gofry

dodany przez: trini6 Gofry będą pulchne i chrupiące o ile do zrobienia ciasta zamiast mleka użyjesz wody mineralnej. Dobrze też dodawać osobno żółtka, a osobno ubitą na sztywno pianę z białek. Upieczonych gofrów nie układaj jeden na drugim, bo wilgotnieją i szybko stają się miękkie. więcej więcej

Cynamon

dodany przez: trini6 Cynamon jest świetny do mięs zwłaszcza przyrządzanych na pikantnie - nadaje im korzennego aromatu. Nie warto więc dodawać go tylko do słodkich wypieków. więcej więcej

Mleko do twarogu

dodany przez: aleksa6 Łatwiej rozrobisz twaróg (biały ser), jeśli dodasz do niego trochę ciepłego mleka albo śmietany. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher