|
||||
Budyń waniliowy na sokach owocowychdodany przez: patryshia Budyń waniliowy gotujemy zazwyczaj na mleku, ale można to zrobić na różnych sokach owocowych. Po przestudzeniu budyń mieszamy z bitą śmietaną, przekładamy do salaterek i odstawiamy, aby stężał. Smak tego deseru jest niezrównany. więcej![]() Zaklinowany korekdodany przez: patryshia Jeśli korek (albo zatyczka) tak mocno tkwi w butelce, że nie można go wyciągnąć korkociągiem, trzeba rozgrzać szyjkę butelki, pocierając ją dłońmi albo podgrzać przez chwilę zapałką więcej![]() Blaty biszkoptowedodany przez: SylwiaLilianna Blaty biszkoptowe pod ciasta z owocami nie namiękną więcej![]() Jajecznicadodany przez: trini6 jajecznica będzie wyjątkowo puszysta, jeśli jajka roztrzepiemy z dodatkiem kilku łyżek mleka lub wody mineralnej więcej![]() |
![]() ![]()
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
![]() ![]()
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||
|