Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Barszcz czerwony

dodany przez: trini6 Kilka kropli soku z cytryny dodane do barszczu tuż przed podaniem (gdy nie będzie już gotowany) wybitnie podnosi jego walory smakowe. więcej więcej

pomarańczowy kolor ryżu

dodany przez: Marzena sok z marchwii więcej więcej

Miód na kwaśne potrawy

dodany przez: Marzena potrzebny miod więcej więcej

Zapach w mikrofalówce

dodany przez: domciak Zapach potraw zniknie w mikrofalówce, więcej więcej

Baranina

dodany przez: ewa1257 inny sposób przyrządzania więcej więcej

Brokuły

dodany przez: patryshia Łodyżki brokuł gotuja sie wolniej niz kwatuszki, wiec by wszystko bylo ok, trzeba nalac wody tak, by po ulozeniu brokul kwoatuszkami do gory, woda zakrywala lodyzki ale kwiatuszkow juz nie. Wtedy kwiatuszki sie nie rozgotuja.. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher