Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Gotowanie jaj

dodany przez: aleksa6 Jaja przeznaczone do gotowania powinny mieć temperaturę pokojową. więcej więcej

przesolona zupa

dodany przez: karoolla1987 prosty sposób więcej więcej

krojenie ciasta,tortu

dodany przez: karoolla1987 krojenie ciasta więcej więcej

Migdały

dodany przez: SylwiaLilianna Aby migdały dobrze się obierały więcej więcej

Mięso

dodany przez: Ania K. Mięso będzie kruche i delikatne więcej więcej

sposób na dobrze ubita śmietane

dodany przez: karoolla1987 aby śmietana dobrze sie ubila nalezy ja włozyć na okolo 20 min do zamrazarki więcej więcej

Przywiędnięta zielenina

dodany przez: Ania K. Przywiędnięta zielenina więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher