Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

pękajęce jaja

dodany przez: cohenna aby jajka nie pękały więcej więcej

Kapusta

dodany przez: SylwiaLilianna zapach gotowanej więcej więcej

Frytki

dodany przez: ewa1257 Smażenie frytek więcej więcej

Cukier

dodany przez: ewa1257 Karmelizacja cukru więcej więcej

Gofry

dodany przez: trini6 Gofry będą pulchne i chrupiące o ile do zrobienia ciasta zamiast mleka użyjesz wody mineralnej. Dobrze też dodawać osobno żółtka, a osobno ubitą na sztywno pianę z białek. Upieczonych gofrów nie układaj jeden na drugim, bo wilgotnieją i szybko stają się miękkie. więcej więcej

ryba

dodany przez: SylwiaLilianna gotowanie ryby więcej więcej

Kostki lodu

dodany przez: domciak Kostki lodu, urozmaicone jadalnymi "wsadami" i przygotowywane w pojemniczkach o różnych kształtach, robią wrażenie na wszystkich. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2025 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher