Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

Przesolona zupa II

dodany przez: anka1984 Do przesolonej zupy można włożyć kilka obranych i pokrojonych w plastry ziemniaków i po 10 minutach ziemniaki wyjąć. więcej więcej

Swieze wedliny

dodany przez: Marzena liscie salaty lub kapusty więcej więcej

Gotowanie makaronu 2

dodany przez: aleksa6 Makaron gotujemy w dużej ilości osolonego wrzątku (1 litr wody na 10 dag makaronu) z dodatkiem łyżki oliwy, wtedy nie sklei się. więcej więcej

Jak podawać

dodany przez: SylwiaLilianna Wino białe półwytrawne więcej więcej

plamy z herbaty

dodany przez: aleksa6 plamy z herbaty – najlepiej usuwa się za pomocą soli (gdy plama jest jeszcze świeża). Należy solidnie zasypać plamę solą, a następnie sprać ją w gorącej wodzie z dodatkiem detergentu i obficie wypłukać. więcej więcej

Gotowanie jaj

dodany przez: SylwiaLilianna By nie pękło więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher