Porady

Posortuj według: popularności  daty dodania  ocen  alfabetycznie

sznycle

dodany przez: aleksa6 Aby mięsne sznycle pozostały miękkie i soczyste,należy je uprzednio rozbić i usmażyć na bardzo gorącym tłuszczu. więcej więcej

Kotlety mielone

dodany przez: Marzena nie rozpadna sie więcej więcej

zwiędła sałata i zioła

dodany przez: aleksa6 Aby zwiędła sałata i zioła odzyskały jędrność,należy włożyć je na chwilę do zimnej wody z dodatkiem mąki ziemniaczanej. więcej więcej

zimny makaron i ryż

dodany przez: aleksa6 Aby ogrzać zimny makaron i ryż,należy przelać go na cedzaku wrzącą wodą. więcej więcej

pieczarki

dodany przez: aleksa6 Aby pieczarki ładnie wygłądały,nie trzeba ich obierać,wystarczy dokładnie umyć. więcej więcej

Owoce na paterze

dodany przez: Marzena pomoga kasztany więcej więcej

Aby dobrze ubić śmietanę

dodany przez: aleksa6 należy ją uprzednio schłodzić,a w czasie ubijania dodamy szczyptę soli.Dobrze jest także schłodzić miskę i trzepaczkę.Nie należy nastawiać miksera nanajwyższe obroty,gdyż w ten sposób powstanie zamiast pianki masełko. więcej więcej
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher